Voita arvonnassa aurinkopaneelit tai putkiremontti omakotitaloosi!

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon

Taloturvalla pääset mukaan nopeasti kasvavaan yritykseen, jossa motivoiva työilmapiiri ja tekemisen meininki ovat kaikki kaikessa. Tarjoamme hyvän, osittain tuloksiin sidotun palkan, mukavat työkaverit sekä kattavan koulutuksen tehtäviin.

Remonttiedustajia

Jos tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on halu kehittyä huippumyyjäksi, olet kenties oikea henkilö tiimiimme. Vastaat korkeatasoisten putkiremonttien myynnistä omakotiasukkaille. Tukenasi on tsemppaava myyntitiimi. Tehtävään saat jatkuvan koulutuksen ja loistavat työkalut myyntisi tueksi. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta.

Myyntipäälliköitä

Toimintamme laajetessa eri paikkakunnille etsimme myyntipäälliköitä johtaamaan uusien alueiden myyntitiimejä. Vastuullasi on tsempata porukkasi huipputuloksiin päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen, kouluttaa uudet tekijät myynnin saloihin sekä totta kai pitää omat myyntitaitosi vireessä.

Asiakashankkijoita

Toimit osana asiakashankintatiimiä ja vastaat asiakastapaamisten järjestämisestä. Positiivinen asenne ja halu oppia uutta kuvaavat sinua hyvin. Menestyminen vastaavanlaisessa työssä aiemmin on eduksi. Aiempi kokemus ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtävään.

LVI-asentajia

Asentajamme ovat LVI-alan ammattilaisia, joiden työskentelyä ohjaa halu tehdä työnsä viimeisen päälle. Jos allekirjoitat nämä ja olet valmis oppimaan uutta, voit olla oikea henkilö tiimiimme.