Takaisin

Arvonnan ehdot

1. JÄRJESTÄJÄ

Taloturva Group Oy


2. KILPAILUAIKA

Kilpailuaika on 11.5.2020 – 30.4.2021.

Arvonta suoritetaan 31.5.2021 mennessä.


3. KILPAILUUN OSALLISTUMINEN JA PALKINTO

Palkinto on henkilökohtainen. Voittoa ei voi luovuttaa toiselle eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Kilpailuun saavat osallistua vähintään 18-vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Poislukien Taloturva Group Oy:n ja sen tytäryhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

Arvonnassa ovat mukana kaikki 30.4.2021 mennessä arvontaan osallistuneet. Ilmoitamme voittajalle puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta Taloturva Groupilla on oikeus arpoa uusi voittaja. 

Kilpailun palkintona on sukituksella toteutettu viemäriremontti, jonka laajuus on enintään 5 viemäripistettä.

Kiinteistön on oltava omakotitalo, joka sijaitsee Suomessa Taloturva Oy:n toimialueella. Viemäriputkiston on oltava tarpeeksi hyvässä kunnossa sukitusta varten. Mahdolliset kaivuutyöt eivät sisälly palkintoon.

Jos ostetun remontin hinta jää alle palkintosumman, erotusta ei hyvitetä. Kustannusten ylittäessä palkinnon arvon, asiakas vastaa itse ylimenevistä kustannuksista.

Taloturva Group Oy pidättää oikeuden muutoksiin


4. REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä: Taloturva Group Oy

Osoite: Härkähaankuja 5, 01730 Vantaa 

Puhelinnumero: 029 007 5800

www-osoite: www.taloturva.fi


Rekisterin tietosisältö

Nimiä, puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita ja postiosoitteita

Tietolähteet

Taloturva Group Oy:n konsernin yritysten (Pohjolan LVIturva Oy, Taloturva Oy) markkinointi- ja sosiaalisen median kanavat, joiden kautta käyttäjät voivat lähettää tietonsa.

Rekisterin tarkoitus

Rekisterin tarkoituksena on käsitellä asiakassuhteessa tarvittavia tietoja henkilötietolain 8 §:n mukaisesti. Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä yhteydenpitoon. Valitessasi uutiskirje Omakotiasujan tilauksen, saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sähköisen uutiskirjeen, jonka tilauksen voi perua koska tahansa.

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta muille osapuolille.