Voita arvonnassa aurinkopaneelit tai viemäriremontti omakotitaloosi!

Remonttimiehet yllättivät Suomen parhaat työpaikat -kilpailussa

Jaa artikkeli:

Putkiremontteja tekevä Pohjolan LVIturva sijoittui kuudenneksi Suomen parhaat työpaikat -kilpailussa. Sijoitus tekee LVIturvasta rakennus- ja kiinteistöalan parhaiten menestyneen yrityksen ja ainoan remontteja tekevän yrityksen 30 parhaan joukossa.

– Ennakkoluuloton yhdessä tekeminen perinteisellä alalla – se on se juttu. Se näkyy niin asiakaspalvelussa, yrityskulttuurissa kuin esimiestyöskentelyssä, iloitsee yrityksen toimitusjohtaja Juhana Kilpeläinen.

Kiitosta saa myös yrityksen johtamisjärjestelmä, joka perustuu ajatukseen, että neljä silmää näkee enemmän kuin kaksi.

– Firmassamme ei ole johtajaa perinteisessä mielessä. Kaikki päätökset tehdään ohjausryhmissä, jonka jäsenet vaihtuvat vuosittain. Näin työntekijät pääsevät aidosti vaikuttamaan yrityksen kehittämiseen, kertoo Kilpeläinen.

Kilpailuun mukaan lähteminen olikin alun perin työntekijöiden idea. Viime vuonna LVIturva osallistui ensimmäistä kertaa, ja ylsi saman tien sijalle 17, mikä on kova saavutus ensikertalaiselta. Mikä nosti sijoitusta viime vuodesta?

Hyvä työnantaja on inhimillinen. Se ei ole kiinnostunut ainoastaan, miten työpäivä meni vaan myös siitä, mitä työntekijälle kuuluu työajan ulkopuolella. Mistä työntekijä tulee ja mitkä ovat hänen unelmansa, ovat kysymyksiä, jotka esitämme jo ensitapaamisella.

Great Place to Work listaa vuosittain Suomen parhaat työpaikat. Arvioinnissa painotetaan työntekijöiden viihtyvyyttä omassa työssään. Perusteluissa kiinnitetään myös huomiota yrityskulttuuriin ja johtamistapaan.

Jaa artikkeli: