Voita arvonnassa aurinkopaneelit tai putkiremontti omakotitaloosi!

Usein kysyttyä viemäriremonteista

 Milloin viemäri tulisi uusia? Korvaako vakuutus viemärivuodon? Mistä viemäriremontin hinta koostuu?

Onko kotisi vanha valurautainen viemäri yli 30 vuotta vanha? Tutustu helppoon ja kustannustehokkaaseen Sujuva Sukitukseen™. Viemärin nykyinen kunto selviää helpoiten tilaamalla maksuton viemärikuvaus.

SELVITÄ VIEMÄRIN KUNTO

Usein kysyttyä

Kysymyksiä ja vastauksia viemäriremontista

Milloin viemäri tulisi uusia?

Valurautaisen viemärin kunto kannattaa tarkista, kun se on yli 30 vuotta vanha. Viemärin kunto sanelee viemäriremontin tarpeen. Putkirikon riski kasvaa merkittävästi yli 40 vuotta vanhoissa viemäreissä. 

Korvaako vakuutus viemärivuodon?

Korvauksen määrä riippuu kotivakuutuksen laajuudesta. Vakuutusyhtiö korvaa lähtökohtaisesti äkkiä, ennalta-arvaamattomat tapahtuvat. Jos viemäri on vuotanut jo pitkän aikaa eikä sitä ole korjattu, voi korvauksen saanti olla vaikeaa.

Mistä viemäriremontin hinta koostuu?

Viemäriremontin hinta koostuu työstä ja materiaaleista. Työn ja materiaalien määrään vaikuttaa viemäripisteiden lukumäärä, sukitettavan viemärin koko ja haarojen lukumäärä.. 

MAKSUTON KARTOITUS

Selvitä kotisi viemäriputkien kunto maksuttomalla viemärikuvauksella

Paras tapa selvittää viemärisaneerauksen tarve on kuvata viemärit. Noin tunnin kestävä viemäreiden kartoituskäynti sisältää:

  • Viemärin kuvaus erikoiskameralla
  • Videon läpikäynti asiantuntijan kanssa
  • Arvion viemäriremontin tarpeesta

Omakotitalo tarvitsee vain yhden viemäriremontin elinkaarensa aikana. Siksi viemäriremontti on tärkeä sijoitus, johon kannattaa valmistautua huolellisesti. Jos olet esimerkiksi myymässä omakotitaloasi, olet vastuussa myös talon piilevistä virheistä kaupanteon jälkeen.

Tilaa maksuton omakotitalon viemärikuvaus

Täytä lomake, niin otamme yhteyttä seuraavana arkipäivänä. Kerromme tarkemmin, mitä viemärikuvaus ja kartoitus pitää sisällään. Halutessasi saat tarjouksen viemärin sukituksesta kartoituskäynnin yhteydessä.