Voita arvonnassa aurinkopaneelit tai putkiremontti omakotitaloosi!

Sisäilmaremontti parantaa niin asukkaiden kuin talonkin hyvinvointia

Millainen on kotisi ilmanlaatu? Tutustu helppoon ja kustannustehokkaaseen Sujuva Sisäilmaremonttiin. Selvitä kotisi ilmanlaadun nykyinen kunto tilaamalla meiltä maksuton sisäilmatutkimus.

SELVITÄ kotisi Ilmanlaadun taso

Milloin omakotitalon sisäilmaremontti on ajankohtainen?

Valitettavan monissa suomalaiskodeissa on heikko ilmanlaatu. Kodin sisäilman laatua on tärkeää seurata, sillä huonolla sisäilmalla voi olla ikäviä seurauksia.

Huono ilmanlaatu kertoo usein kohonneesta ilman hiilidioksidipitoisuudesta. Huono sisäilma aiheuttaa ongelmia niin talollesi kuin omalle terveydellesi. Heikko sisäilman laatu aiheuttaa mm. päänsärkyä, yleistä huonoa vointia ja väsymystä.

Omin aistein ilmanlaatua voi olla vaikea arvioida. Luotettavin ja helpoin tapa selvittää kotisi ilmanlaatu, on tilata meiltä maksuton ilmanlaatuarvio.

Pyydä ammattilainen selvittämään ilmanlaadun taso näissä tapauksissa:

 • Kodissasi on painovoimainen ilmanvaihto
 • Makuuhuoneessa on yön jäljiltä tunkkainen ilma
 • Sisäilma on tunkkainen kun saavut kotiin
 • Kotona on vanhan talon haju
 • Sinulla on päänsärkyä, huonovointisuutta, allergisia oireita, väsymystä tai keskittymisvaikeuksia

MAKSUTON KARTOITUS

Selvitä kotisi ilmanlaadun taso maksuttomalla ilmanlaatuarviolla

Paras tapa selvittää ilmanlaaturemontin tarve on tilata ilmanlaatuarvio. Ilmanlaatuarviossa asiantuntijamme kartoittaa sisäilman laadun suorittamalla ilman hiilidioksidipitoisuuden mittauksen. Edustaja jättää tarvittaessa arvion päätteeksi tarjouksen sisäilmaremontista. Arvio on täysin maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään. Ilmanlaadun kartoituskäynti sisältää:

 • Ilman hiilidioksidipitoisuuden mittauksen
 • Tulosten läpikäynnin asiantuntijan kanssa
 • Arvion sisäilmaremontin tarpeesta

Ilmanlaatuarvio on helppo ja nopea tapa selvittää kotisi ilmanlaadun taso. Sen avulla voidaan löytää piileviä vaaroja ja selvittää sisäilmaremontin tarve perusteellisesti.

Tilaa maksuton sisäilmatutkimus

Huomaathan, että sisäilmatutkimus on tarkoitettu taloihin, joissa ei ole koneellista ilmanvaihtoa.

Tutkimus on aidosti maksuton, emmekä jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille. Tutustu rekisteriselosteeseen ja tutkimuksen ehtoihin.

SUJUVA sisäilmaREMONTTI

Sisäilmaremontti ohi jopa 1-2 päivässä

Sujuva Sisäilmaremontti on laadukas ja vaivaton remontti. Se kestää vain 1-2 päivää ja voit asua kotonasi koko remontin ajan. Sisäilmaremontti tekee kodistasi turvallisen sen asukkaille. Se on varmin tapa välttyä huonon sisäilman aiheuttamilta ikävyyksiltä. Sujuva Sisäilmaremontin jälkeen saat hyödynnettyä jopa n. 80% poistuvasta ilmanlämmöstä, mikä on sekä kustannustehokasta että ympäristöystävällistä.

Asiakkaidemme sanoin

”Ajattelin, ettei muutosta hirveästi huomaisi, mutta viemärit vetävät nyt selkeästi paremmin. Lavuaarit tyhjenevät entistä nopeammin." - Joni Rapanen Lue lisää...

"Kaikki paikat suojattiin todella hyvin. Kaverit hoitivat hommansa fiksulla asenteella ja palvelualttiisti. Olen erittäin tyytyväinen tähän palveluun."
Aaro Kortesmaa, Tampere Lue lisää...

”Sanoisin, että mitä nyt on Taloturvan kanssa hommia tehty, niin ovat menneet mallikkaasti ja olen ollut tyytyväinen. Voin suositella yritystä” - Liisa ja Jouko Rautomäki Lue lisää...

MIKSI VALITA TaloTURVA?

Miksi valita Sujuva Sisäilmaremontti?

Olemme kehittäneet Sujuva Sisäilmaremontin varta vasten suomalaisten omakotiasujien tarpeeseen.

 • Siisti ja puhdas toteutus
 • Jopa puolet edullisempi kuin perinteinen ilmanvaihtoremontti
 • Remontti ohi jopa 1-2 päivässä
 • Tehokas lämmön talteenotto
 • Voit asua kotona koko remontin ajan
 • Laadukkaat ilmanvaihtolaitteet
 • Kokeneet asentajamme remontoivat keskimäärin 70 kohdetta vuosittain
 • Sisäilmaremontti nostavaa talon arvoa merkittävästi

Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset keväällä 2017

97 %

koki myyjämme 
ammattitaitoiseksi.

4,6

Asiakastyytyväisyys oli 4,6/5. Kyselyyn 
osallistui 107 asiakasta ja kyselyn toteutti asiakaspalvelutiimimme

100 %

Täydet 100 % asiakkaistamme pitivät asentajiamme ammattitaitoisina.

Usein kysyttyä

Kysymyksiä ja vastauksia ilmanvaihtoremontista

Milloin sisäilmaremontti tulisi tehdä?

Sisäilmaremontti tulee tehdä, kun kotisi ilman hiilidioksidipitoisuus on korkea. Hiilidioksidipitoisuuden selvittäminen vaatii ammattilaisen laitteiston ja ammattitaidon, mutta toisinaan huonon sisäilman voi havaita itsekin ilman tunkkaisuudesta tai vanhan talon hajusta. Huono ilmanlaatu voi aiheuttaa myös esim. päänsärkyä, huonovointisuutta ja väsymystä. Sisäilmaremontilla takaat kotisi turvallisuuden ja varmistat saavasi aina raikasta ilmaa. 

Mitä huono sisäilma aiheuttaa?

Huono sisäilma kertoo usein kohonneesta hiilidioksidipitoisuudesta, joka aiheuttaa mm. päänsärkyä, heikentynyttä keskittymiskykyä, väsymystä, kohonnutta sykettä ja pahoinvoinnin tunnetta. Pidemmällä aikavälillä huono sisäilma voi johtaa allergiseen nuhaan, hengitysinfektioihin, astmaan tai jopa keuhkosyöpään.

Mistä sisäilmaremontin hinta koostuu?

Sisäilmaremontin hinta koostuu työn määrästä ja käytettävistä materiaaleista. Jokainen omakotitalon ilmanvaihtoremontti on oma yksilöllinen kokonaisuutensa, joka on hinnoiteltava erikseen.