Voita arvonnassa aurinkopaneelit tai putkiremontti omakotitaloosi!

Usein kysyttyä lämpöverkkoremontin

  Mistä lämpöverkkoremontin hinta koostuu? Milloin lämmitysputket tulee uusia? Korvaako vakuutus putkivuodon?

Jos kotisi lämpöverkko on yli 25 vuotta vanha, aloita tästä omakotitalon lämpöverkkoremontin suunnittelu. Selvitä kotisi lämpöverkon kunto tilaamalla maksuton kuntokartoitus.

selvitä putkien kunto

Usein kysyttyä

Kysymyksiä ja vastauksia lämpöverkkoremontista

Mistä lämpöverkkoremontin hinta koostuu?

Lämpöverkon hinta koostuu työstä ja materiaaleista. Työn ja materiaalien määrään vaikuttaa talon koko, lämpöpisteiden lukumäärä ja uusittavan putkiston pituus.

Milloin lämmitysputket tulee uusia?

Yli 25 vuotta vanhojen lämmitysputkien kunto on syytä tarkistaa. Tuoreiden tilastojen mukaan omakotitaloissa vesivahinko sattuu keskimäärin 28 vuotta vanhoihin putkiin.

Korvaako vakuutus putkivuodon?

Korvauksen määrä riippuu kotivakuutuksen laajuudesta. Useimmissa tapauksissa laaja kotivakuutus korvaa vesivuodon aiheuttaman vahingon, mutta se ei korvaa uusia putkia. Omistajan maksettavaksi koituu joka tapauksessa omavastuu, joka vaihtelee vakuutusyhtiöiden välillä.

maksuton kartoitus

Selvitä kotisi lämpöverkon kunto 
tilaamalla maksuton kartoitus

Pyydä ammattilainen selvittämään lämmitysputkien kunto näissä tapauksissa:

  • Lämpöverkko on yli 30 vuotta vanha
  • Talossa on metalliset lämmitysputket
  • Putket ovat joskus jäätyneet

Missä kunnossa kotini lämpöverkko oikeastaan on? Helpoin ja luotettavin tapa selvittää lämmitysremontin tarve on tilata meiltä kuntokartoitus. Kartoitus on täysin maksuton eikä sido mihinkään. Noin tunnin kestävä käynti sisältää:

  • Vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän kunnon arvion
  • Käyttövesiputkien ja vesikalusteiden kunnon arvion
  • Yhteensä yli 30 kohdan ja komponentin kunnon arvion

”Olemme olleet tyytyväisiä lopputulokseen. LVIturva teki siistiä jälkeä, eikä meitä haittaa lainkaan, vaikka putket ovat nyt näkyvillä. Lämmintäkin on riittänyt, ei ole tarvinnut palella. Kaikki meni siis oikein hyvin” - Ville Flyktman, Sarkola Lue lisää

Täytä tietosi ja tilaa maksuton omakotitalon putkistokartoitus

Täytä lomake, niin otamme yhteyttä seuraavana arkipäivänä. Kerromme tarkemmin, mitä putkistokartoitus pitää sisällään. Halutessasi saat tarjouksen käyttövesiputkiremontista kartoituskäynnin yhteydessä.