Voita arvonnassa aurinkopaneelit tai putkiremontti omakotitaloosi!

Suojaudu nousevilta siirtohinnoilta vastuullisesti aurinkopaneelien avulla

Onko aurinkosähköjärjestelmä oikea valinta juuri sinulle? Maksuttoman aurinkosähkökartoituksen avulla selvität aurinkopaneelien sopivuuden omakotitaloosi, oikean paneelien määrän sekä paljon muuta!

Selvitä aurinkopaneelien sopivuus
Pyydä tarjous

Mitkä ovat aurinkopaneelien hyödyt?

Aurinkosähkö on tehokas tapa välttää alati nousevia sähkön siirtomaksuja, jotka muodostavat ison siivun sähkön kustannuksista. Sähkön hinta on viime vuosina kallistunut merkittävästi myös nousevan veron myötä.

Aurinkosähköjärjestelmän ylläpito on helppoa. Komponentit on valmistettu kestävistä materiaaleista, eivätkä ne sisällä kulutusosia, joita tarvitsisi erikseen huoltaa tai vaihtaa. Lisäksi Taloturva Valvomo -palvelun ansiosta asentamiemme paneelien tuottoa vahditaan jatkuvasti puolestasi.

Aurinkopaneelien hyödyt

  • Sähkölasku pienenee ja suojaudut nousevilta siirtohinnoilta
  • Voit myydä ylimääräisen sähkön kätevästi sähköverkkoon
  • Voit olla varma sähkön ympäristöystävällisyydestä

Miksi valita taloturva?

Laadukkaat järjestelmät Taloturvalta

Taloturvan ammattilaiset tuntevat suomalaiset pientalot ja panostamme laatuun jokaisessa asennuksen vaiheessa. Kun tilaat aurinkosähköjärjestelmän Taloturvalta, saat varmasti ammattitaidolla aurinkosähköjärjestelmän laadukkailla komponenteilla. Teemme yhteistyötä ainoastaan alan johtavien ja luotettavien valmistajien kanssa. Käyttämillämme aurinkopaneeleilla on pitkät tehotakuut: esimerkiksi vähintään 80% tuottoteho 25 käyttövuoden jälkeen. Lisäksi Taloturva Valvomo vahtii aurinkopaneelien tuottoa puolestasi – alta löydät tarkemman kuvauksen palvelusta.

Valitsemalla Taloturvan:

  • Saat varmasti laadukkaan aurinkosähköjärjestelmän
  • Paneeleilla on pitkät tehotakuut
  • Taloturva Valvomo vahtii paneelien tuottoa puolestasi

Taloturva Valvomo

Erilaiset häiriöt sähköverkossa ja talojen sähköjärjestelmissä ovat yleisiä. Kun häiriöitä ilmenee, saattavat aurinkopaneelit kytkeytyä pois käytöstä. Jos esimerkiksi sähköverkkoon tulee katkos, aurinkosähköjärjestelmä menee pois päältä turvallisuussyistä. Tämä saattaa kuitenkin jäädä asukkaalta helposti huomaamatta hyvinkin pitkäksi aikaa. Kun asia lopulta ilmenee, monta aurinkoista kuukautta on voinut valua hukkaan.

Taloturva Valvomo on palvelu, joka on suunniteltu tämän ikävän tilanteen välttämiseen. Jos aurinkosähköjärjestelmän tuotto putoaa, saamme siitä tiedon automaattisesti ja ryhdymme heti toimiin. Taloturva Valvomo toisin sanottuna vahtii paneelien tuottoa asiakkaan puolesta. Näin varmistamme kokonaisuuden toimivuuden, jotta asiakas voisi keskittyä asumisesta nauttimiseen. Palvelu tulee kaupan päällisenä kaikkiin asentamiimme järjestelmiin, eikä se vaadi asiakkaalta minkäänlaisia toimenpiteitä. Aika kätevää, eikö vain?

Tilaa maksuton aurinkosähkökartoitus

Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ensi tilassa. Kartoituksen tilaus ei sido sinua mihinkään.

Kartoitus on aidosti maksuton, emmekä jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille. Tutustu rekisteriselosteeseen ja kartoituksen ehtoihin.

Asiakkaidemme sanoin

”Olen sanonut, etten ole vielä tavannut yhtään sähkömiestä, joka siivoaisi jälkensä. Mutta nyt tapasin. He tekivät erittäin puhdasta jälkeä."

- Erkki Valkama

"Oli ihan ensiluokkaista, että asentaja tuli jo soitostani seuraavana päivänä ja [vika liittimessä] saatiin kuntoonkin samana päivänä. Ei se voi minun mielestäni tämän paremmin toimia."

- Risto Hyyppä

"Järjestelmä on kokonaisuutena hyvin vaivaton. Nyt kun se tuolla katolla on, niin eipä sille tarvitse mitään tehdä."

- Katriina Tammilehto

TYÖVAIHEET

Aurinkosähköjärjestelmän asennus ohi parissa päivässä

1. Sopivan järjestelmän suunnittelu

Aurinkosähköjärjestelmän hankinta alkaa maksuttomalla kartoituskäynnillä. Käynnin aikana saat tarkan arvion vuotuisesta tuotosta, sopivasta paneelien määrästä ja aurinkosähköpaketin hinnasta. Kartoitus ei sido mihinkään, vaan päätös hankinnasta tehdään sen jälkeen.

2. Aurinkosähköjärjestelmän asennus

Aurinkopaneelien asennus kestää tavallisesti yhden päivän. Kiinnitysmekanismi valitaan kattotyypin mukaan. Asennustyö ei häiritse asumista. Toisena päivänä sähkömies käy kytkemässä paneelit toimintakuntoon. Saat kattavan käyttöopastuksen ja huolto-ohjeet aurinkopaneelien käyttöön.

3. Aurinkosähköstä nauttiminen

Aurinkopaneelit ovat käyttövalmiit ja Taloturva Valvomo vahtii paneeliesti tuottoa puolestasi. Kotisi arvo kasvaa ja sähkölasku pienenee. Olet nyt edelläkävijöiden joukossa rakentamassa parempaa ja puhtaampaa tulevaisuutta uusiutuvan energian voimin.

Usein kysyttyä

Kysymyksiä ja vastauksia aurinkopaneeleista

Mikä on aurinkopaneelien / aurinkosähköjärjestelmän hinta?

Hinta vaihtelee luonnollisesti erittäin paljon sen mukaan, kuinka suuresta järjestelmästä on kyse. Lisäksi hintaan vaikuttaa mm. paneelien tyyppi ja asennusaika. Paneelikohtainenkin hinta riippuu myös siitä, kuinka monta niitä hankkii kerralla. Hinta voi näiden tekijöiden takia olla kaikkea muutaman tuhannen ja useamman kymmenen tuhannen euron väliltä. Suosittelemmekin lämpimästi aurinkosähkökartoituksen varaamista, sillä sen avulla saa tietää, millainen järjestelmä sopii omaan kotiin ja saa samalla tarjouksen.

Kuinka kauan aurinkopaneelit tuottavat tehokkaasti sähköä?

Taloturvan paneeleilla yleisin tehotakuu on 25 vuotta. Se tarkoittaa, että 25 vuoden jälkeen paneelien tehosta on jäljellä vähintään 80%. Aurinkosähköjärjestelmiä suunnitellessa usein oletetaan niiden olevan tehokkaassa käytössä ainakin 30 vuotta.

Kuinka kauan aurinkopaneelien asennus kestää?

Itse aurinkopaneelit asennetaan päivässä, mutta tämän jälkeen ne myös pitää laittaa toimintakuntoon sähkömiehen toimesta. Useimmiten koko prosessi kestää kaksi päivää.