Voita arvonnassa aurinkopaneelit tai putkiremontti omakotitaloosi!

Siistiä ja hyvää jälkeä Jatan toiveiden mukaan

Jaa kokemus:

Taloturva toteutti käyttövesiputkiston remontin nokialaisen Jatta Palosen vuonna 1982 valmistuneeseen omakotitaloon. Remontin myötä alkuperäinen, iäkäs kupariputkisto uusittiin. Uudet muoviputket vedettiin kulkemaan pintavetona ja suojattiin Jatan toiveiden mukaan osin koteloilla.

Remontti sai alkunsa siitä, kun Taloturvan edustaja soitti Jatalle ja kertoi tekevänsä kartoitusta hänen asuinalueellaan. Jatta soitti vakuutusyhtiöönsä ja selvitti, kuinka monen vuoden ajalta vakuutus korvaisi putkiston vaurion vuoksi sattuneen vesivahingon. Vastaus oli 35 vuotta, ja Jatan talon kupariputkistolla oli ikää jo 34 vuotta.

– Ajattelin, että laitetaan nyt sitten kuntoon, kun enää vuosi olisi aikaa. Taloturvan edustaja tuli käymään ja siitä se sitten lähti liikkeelle, Jatta muistelee.

Putkien suojaus Jatan toiveiden mukaan

Yhdessä asentajan kanssa käytiin vielä ennen työn aloittamista läpi kohdat, josta putket vedettäisiin läpi. Jatalle oli tärkeää, että tietyissä paikoissa asuntoa saataisiin putket suojattua kotelolla.

– Olen nähnyt sellaisen remontin, jossa putkia ei suojattu ollenkaan. Sellaista en halunnut. Halusin osan putkista suojaan ja piiloon kotelon avulla. Kaikki toimijat eivät tarjoa tällaista mahdollisuutta ollenkaan, joten se oli ehdottomasti iso plussa ja yksi ratkaisevista tekijöistä, joiden perusteella Taloturvan valitsin, Jatta summaa.

“Remontti ei vaikeuttanut asumistani mitenkään”

Alun perin käyttövesiputkiston remontin arvioitu kesto oli ollut noin kolme päivää, mutta väliin sattuneen arkipyhän vuoksi kesti se lopulta noin viikon. Se ei kuitenkaan Jattaa haitannut.

– Remontti ei vaikeuttanut asumistani mitenkään. Vedet olivat viimeisenä päivänä poikki, mutta minä olin silloin töissä. Sekään ei siis haitannut, Jatta kertoo.

“Taloturva teki siistiä ja hyvää jälkeä”

Kokonaisuudessaan käyttövesiputkiston remontti sujui ilman sen suurempia haasteita. Jatta kuvailee Taloturvan toimintaa jämptiksi – se mitä sanottiin, niin se myös tehtiin.

– Asentajat olivat mukavia ja ammattitaitoisia kavereita, jotka tiesivät, mitä tekevät. Asentaja ehdotti itse esimerkiksi pesukoneeni liitännän siirtämistä paremmalle kohdalle, jotta pesukoneen vesihana olisi helpompi avata ja sulkea. Taloturva teki siistiä ja hyvää jälkeä, Jatta kiittelee.

Tilaa maksuton kuntokartoitus

  • Asiantuntijamme käy läpi kotisi putkiston kanssasi ja kertoo, mistä löytyy putkiston vaaranpaikat
  • Saat tärkeää tietoa omakotitalossa piilevistä vesivahinkoriskeistä
  • Saat halutessasi heti tarjouksen kotiisi sopivasta putkiremontista
  • Kartoituskäynti vie aikaasi vain tunnin verran

Jaa kokemus:

Tässä kohteessa tehtiin:

kayttovesiremontti

Käyttövesiremontti
Viemärin sukitus
Lämpöverkkoremontti

Aiheeseen liittyviä kokemuksia