Voita arvonnassa aurinkopaneelit, viemäriremontti – tai molemmat!

Ritva Mäkiö: “Tästä jäi todella hyvä mieli!”

Jaa kokemus:

Ritva ja Jarmo Mäkiö teettivät vuonna 1982 rakennettuun omakotitaloonsa lämpöverkkoremontin. Remontin tekijäksi valikoitui LVIturva, jonka kanssa hinta saatiin katsottua kohdalleen. Erityisen hyvä mieli pariskunnalle jäi LVIturvan hyvästä asenteesta asiakkaita kohtaan.

Mäkiöt hankkivat asuttamansa omakotitalon vuonna 2007. Pian sen jälkeen alkoivat ensimmäiset remontit, joita on vuosien varrelle mahtunut useampia. Tällä kertaa vuorossa olivat vanhat lämpöputket sekä -patterit.

– Vanhat putket kulkivat seinien välissä ja patterit olivat vanhat ja epäkäytännölliset. Olohuoneen patteri oli koko seinän pituinen, ja eteisen patteri ei toiminut lainkaan. Putketkin olivat niin tukossa, ettei vesi meinannut enää kiertää pattereissa, Ritva taustoittaa remonttia.

“Remontti meni hirveän näppärästi!”

Mäkiöillä tehdyn remontin aikana kaikki kymmenen patteria vaihdettiin uusiin ja käytännöllisempiin, ja putket siirrettiin kulkemaan rakenteiden pinnalla. Erityiskiitosta saa LVIturvan asentaja, joka osasi suuren remontin keskellä huomioida Ritvan arjen sujuvuuden.

– Liikun itse pyörätuolilla. Sami otti tämän todella hyvin huomioon ja piti huolen, että vaikka tavaroita oli kuinka paljon, pääsin aina liikkumaan. Hän myös siivosi jälkensä tosi hyvin, mikä on todella iso asia, koska en itse pysty hoitamaan siivoamista, Ritva kiittelee.

“LVIturva tarkisti, että kaikki on kunnossa”

Mäkiöille jäi hyvä kuva LVIturvan myyjän Tommi Parhialan sekä kohteen asentaneen Samin toiminnasta. Remontin aikana pariskunnan ja asentajan välille syntyi luottamussuhde, mikä mahdollisti sen, että Mäkiöt uskalsivat jättää talonsa Samin käsiin omia asioita hoitaessaan.

– Olen kauhean tyytyväinen siihen, miten Tommi ja Sami asioita hoitivat! Tommi kävi täällä vielä remontin loppupuolella tarkistamassa, että kaikki on kunnossa. He pitivät huolen, että hommia ei jätetä kesken, vaan viedään loppuun.

LVIturvan työntekijät ovat fiksuja kavereita. Samiin uskalsimme luottaa täysin. Yhtenä päivänä oltiin kokonaan pois kotoa, mutta meillä oli varma tunne, että talo pystyy pystyssä, Ritva kiteyttää.

Sähkönkulutus laskee ja lämmitysteho nousee

Remontin lopputulokseen Ritva ja Jarmo ovat tyytyväisiä. Sähkölämmitteinen vesikiertoinen lämmitys toimii nyt kuten pitää, jolloin talo pysyy lämpimämpänä ja sähkönkulutus laskee.

– Vanhat putket olivat sisältä aivan mustia. Luultavasti ne olivat niin tukossa, ettei vesi enää kiertänyt pattereissa ja putkissa. Uusissa pattereissa termostaatit toimivat ja säädöt ovat kohdallaan.

– Remontista jäi meille kaikin puolin todella hyvä mieli, Ritva sanoo lopuksi.

Tilaa maksuton kuntokartoitus

  • Asiantuntijamme käy läpi kotisi putkiston kanssasi ja kertoo, mistä löytyy putkiston vaaranpaikat
  • Saat tärkeää tietoa omakotitalossa piilevistä vesivahinkoriskeistä
  • Saat halutessasi heti tarjouksen kotiisi sopivasta putkiremontista
  • Kartoituskäynti vie aikaasi vain tunnin verran

Tilaa maksuton kuntokartoitus tästä


Lue blogistamme, milloin ja miksi patteriremontti kannattaa tehdä

Jaa kokemus:

Tässä kohteessa tehtiin:

lampoverkkoremontti

Käyttövesiremontti
Viemärin sukitus
Lämpöverkkoremontti

Aiheeseen liittyviä kokemuksia