Voita arvonnassa aurinkopaneelit, viemäriremontti – tai molemmat!

Käyttövesiputkien ja lämminvesivaraajan uusiminen Teerentie Valkeakoski

Jaa kokemus:

Putkiremontti jopa arvioitua nopeammin

Valkeakoskelainen Jarno Heikkilä teetti putkiremontin Pohjolan LVIturvalla loppuvuodesta 2013.

"70-luvulla rakennetun talomme käyttövesiputkisto alkoi olemaan jo aika iäkäs ja meillä oli selvä tarve remontille. Putkiremonttia oli itse asiassa mietitty jo pidempään," Jarno kertoo remontin taustoista. "LVIturvalta otettiin yhteyttä ja edustaja kävi kotonamme katsomassa remontin tarvetta ja vaatimuksia sekä laskemassa hintaa," hän jatkaa.

"Ruokahalu kasvoi syödessä ja tehdä isomman remontin samalla kertaa. Olimme jo etukäteen miettineet, että myös talon lämminvesivaraajan voisi vaihtaa." Lisäksi käyttövesiputkiston remontin yhteydessä uusittiin vesikalusteita ja talon seinään kiinnitettiin vesiposti.

Remontin hinta tippui alkuperäisestä

Työn edetessä arvioitu työmäärä yllättäen pieneni ja loppujen lopuksi remonttihinta olikin annettua tarjousta pienempi.

"Työmäärä tippui remontin edetessä kahdesta syystä ja sen takia vaadin myös hinnan alennusta remontista," Jarno muistelee.

"Ensinnäkin vanhanmallisen lämminvesivaraajan siirtämiseen varattiin hieman enemmän aikaa ja hintaa, kun ajattelimme että sen siirtäminen olisi hankalaa. Kaikkien yllätykseksi varaaja mahtuikin ulos olemassa olevasta ovesta ja kaikkineen varaajan asennukseen meni vain päivä."

"Lisäksi alun perin ajatuksena oli, että takkahuoneessa pintavetona tehdyt putkistot koteloitaisiin. Kun katselimme työn toteutusta, jälki vaikutti hyvinkin siistiltä ilman kotelointeja, joten päätimme jättää ne pois. Koska materiaalikustannukset ja työn määrä tippui, halusin että myös hintaa lasketaan," hän jatkaa.

Hinnoittelu tarkistettiin vielä remontin valmistuttua ja hinnan osalta päästiin molempia osapuolia tyydyttävään lopputulokseen. "Kokonaisuudessaan hintaan liittyvä reklamaationi hoidettiin sujuvasti ja asiakaspalvelu oli tässäkin tilanteessa erinomaista," Jarno toteaa.

Nopea ja ammattitaitoinen remontti

"Remontti saatiin tehtyä aiottua nopeammassa aikataulussa; alun perin aloitus piti olla itsenäisyyspäivän tienoilla, mutta peruutuksen takia pääsimmekin aloittamaan remontin jo marraskuun alussa," Jarno kertoo.

"Nopea aikataulu vaikutti osaltaan myös siihen, että valitsimme nimenomaan LVIturvan toteuttajaksi, emmekä lähteneet kilpailuttamaan eri toimijoita. Halusimme saada tämän pakollisen remontin nopeasti pois alta," hän muistelee.

Myös remontti valmistui kokonaisuudessaan erittäin nopeasti; putkiremontti aloitettiin maanantaina ja valmista oli keskiviikkona puoliltapäivin.

"Työnlaadussa ei ole nokan koputtamista. Asennus oli ammattitaitoista ja työnjälki todella siistiä. Asentaja oli todella palvelualtis ja ystävällinen."

Myös asiakaspalvelu oli laadukasta alusta loppuun asti ja myös hintaan liittynyt reklamaatio käsiteltiin hyvin. Mitään ei jäänyt hampaankoloon ja Jarno onkin erittäin tyytyväinen kokonaisprojektiin.

"Voisin ehdottomasti suositella LVIturvaa toteuttamaan putkiremontin taloihin, joissa putkiston käyttöikä alkaa olemaan tiensä päässä. LVIturva on meidän naapurustoon tekemässä parhaillaan muitakin remontteja ja voin kyllä suositella yritystä muillekin," Jarno toteaa.


Lue blogistamme, mikä on vesiputkien käyttöikä omakotitalossa


Jaa kokemus:

Tässä kohteessa tehtiin:

kayttovesiremontti

Käyttövesiremontti
Viemärin sukitus
Lämpöverkkoremontti

Aiheeseen liittyviä kokemuksia