Voita arvonnassa aurinkopaneelit, viemäriremontti – tai molemmat!

Jari Aavisto: “LVIturva on hyvä ja luotettava firma!”

Jaa kokemus:

Laukaalaiset Jari ja Merja Aavisto teettivät vuonna 1980 valmistuneeseen omakotitaloonsa lämpöverkkoremontin syksyllä 2016. Talvisin ennen remonttia Jarista ja Merjasta oli tuntunut, ettei lämpö enää oikein tahtonut riittää eivätkä patterit lämmetä tasaisesti. Remontin toteuttajaksi valikoitui samalla kadulla toisenkin lämpöverkkoremontin tehnyt ja siistillä työn jäljellään pariskunnan vakuuttanut LVIturva.

– Tämä on kaksikerroksinen omakotitalo, jossa oli ennen remonttia alkuperäinen lämpöputkisto ja patterit. Talvisin tuntui vähän että lämpö ei riitä eivätkä patterit lämpiä tasaisesti, Jari Aavisto kertoo.

LVIturvaan pariskunta tutustui kun samalla kadulla tehtiin toista, aivan täysin vastaavaa lämpöverkkoremonttia. Tyytyväiset naapurit vinkkasivat LVIturvan työntekijöille, että myös Jarilla ja Merjalla voisi olla tarvetta lämpöverkkoremontin toteuttajalle. LVIturvan edustajat tulivat käymään ja katsomaan heidän taloaan. Vastavuoroisesti Jari ja Merja kävivät katsomassa myös naapuritalossa tehdyn remontin työn jälkeä.

– Kun näimme, että työn jälki oli hyvää ja naapuritkin olivat tyytyväisiä, niin päädyimme mekin valitsemaan LVIturvan, Jari summaa.

“Kaikki mitä oltiin sovittu myös tapahtui ajallaan!”

Remontin myötä talon lämpöputkisto sekä kaikki patterit uusittiin. Samassa yhteydessä remontoitiin hieman myös talon pannuhuonetta, vaihdettiin pumput ja asennettiin lämmönsäädin. LVIturva teki ja toteutti kaiken, mistä oli ennen työn aloittamista sovittu.

– Lämpöputkisto uusittiin ja laitettiin yhteensä 12 uutta patteria. Samalla laiteltiin vähän kaikenlaista muutakin – termostaatit, lämmönsäädin, uudet pumput ja muuta, Jari kertoo.

– Työ vei 10 päivää. Arvio työn kestosta oli 10-12 päivää, joten siinäkin päästiin siihen, mitä oli luvattu. Kaikki mitä oltiin sovittu myös tapahtui ajallaan!

“LVIturva on hyvä ja luotettava firma!”

Remontti sujui pariskunnan mukaan hyvin eikä se vaikuttanut heidän tavalliseen arkeensa millään tavalla. Työskentely aiheutti todella vähän normaalista poikkeavia järjestelyjä. Pariskunta oli päivät töissä ja aina heidän sieltä palatessaan oli koti siisti.

– Siivoushommiin ei jouduttu, vaan LVIturva siivosi jälkensä jokaisen päivän jälkeen kunnolla, Jari toteaa.

– Työn jälkeen olemme muutenkin erittäin tyytyväisiä, eikä meillä ole mitään muuta kuin positiivista sanottavaa.

Tehty remontti toi Jarille ja Merjalle turvallisuuden tunteen siitä, että kaikki on nyt lämpöverkon osalta kunnossa. LVIturvaa he kuvailevat luotettavaksi ja hyväksi firmaksi, jota uskaltaa suositella myös muille.

– LVIturva on hyvä ja luotettava firma! Omakohtaisesta kokemuksesta voin suositella heitä, Jari kiteyttää.

Tilaa maksuton kuntokartoitus

  • Asiantuntijamme käy läpi kotisi putkiston kanssasi ja kertoo, mistä löytyy putkiston vaaranpaikat
  • Saat tärkeää tietoa omakotitalossa piilevistä vesivahinkoriskeistä
  • Saat halutessasi heti tarjouksen kotiisi sopivasta putkiremontista
  • Kartoituskäynti vie aikaasi vain tunnin verran

Tilaa maksuton kuntokartoitus tästä


Lue blogistame, milloin ja miksi patteriremontti kannattaa tehdä


Jaa kokemus:

Tässä kohteessa tehtiin:

lampoverkkoremontti

Käyttövesiremontti
Viemärin sukitus
Lämpöverkkoremontti

Aiheeseen liittyviä kokemuksia