Voita arvonnassa aurinkopaneelit, viemäriremontti – tai molemmat!

Aaro Kortesmaa: ”Kaikki valmistui kuin itsestään”

Jaa kokemus:

Tamperelainen Aaro Kortesmaa työskentelee kuorma-autonkuljettajana. Aaron koti on 1950-luvun rintamamiestalo, jossa oli ennen viemäriremonttia alkuperäiset, valurautaiset viemäriputket.

– Viemäriputkille ei oltu tehty mitään, vaan ne olivat täysin alkuperäisessä kunnossa, Aaro sanoo.

– Aiemmissa putkiremonteissa havaittiin, että viemäriputkissa oli murtumia tietyissä kohdissa. Kun tarjous sukitusmenetelmällä toteuttavasta viemäriremontista tehtiin, niin otin siitä kopin. Sillä saisi hieman murheita ja riskejä pienentymään, kun hoitaisi asian pois jaloista, Aaro muistelee.

Vaivaton ja nopea sukitus oli helppo vaihtoehto

Yksi suurimmista tekijöistä viemäriremontin toteutuksen suhteen oli sen toteutustapa. Aarolle oli tärkeää, että pintoja ei tarvitsisi rikkoa. Sukitettaessa viemäriremontti vaatisi vain pienet purkutyöt ja pienemmän vaivan kuin perinteisellä menetelmällä toteutettava remontti.

– Homma eteni sillä tavalla, että pari asentajaa tuli sovitusti maanantaiaamuna paikan päälle. Katsoimme heidän kanssaan, että millainen kohde tämä on ja mitä pitää tehdä. Kun linjasto oltiin käyty läpi ja systeemeistä sovittu, niin annoin heille avaimen ja lähdin töihin, Aaro kertoo.

– Projekti kesti kaiken kaikkiaan viisi päivää. Asentajat tekivät töitä pääasiassa aamukahdeksasta iltapäiväneljään tai -viiteen. Itse kävin aina illemmasta katsomassa, että missä edetään. Mahdollisista muutoksista ilmoitettiin, jotta pysyin kärryillä, hän summaa.

Ammattitaitoisilla asentajilla ratkaisu joka tilanteeseen

Remontin aikana haasteita aiheuttivat muutamien putkien läpiviennit. LVIturvan asentajat pyysivät Aarolta hyväksynnän aina, kun jotakin piti tehdä toisin kuin alkuperäisessä suunnitelmassa oli ajateltu. Aaro on erittäin tyytyväinen LVIturvan työn jälkeen sekä siihen, kuinka informaatio remontin aikana kulki. Tehdylle työlle annettu 50 vuoden takuu luo turvaa myös tulevaan.

– Olin itse aina paikan päällä hyväksymässä asentajien tekemän ehdotuksen. Kaikki oli melko helposti ratkaistavissa, eikä minulle itselleni aiheutunut missään vaiheessa mitään ongelmia. Ammattitaitoisilla asentajilla oli antaa ratkaisu jokaiseen tilanteeseen, Aaro kiittelee.

– Kaikki paikat suojattiin todella hyvin. Kaverit hoitivat hommansa fiksulla asenteella ja palvelualttiisti. Olen erittäin tyytyväinen tähän palveluun. Tämä oli sellainen avaimet käteen -paketti. Minun ei tarvinnut paljoa murehtia, vaan kaikki valmistui kuin itsestään, hän kiteyttää.

Jaa kokemus:

Tässä kohteessa tehtiin:

viemarin_sukitus

Käyttövesiremontti
Viemärin sukitus
Lämpöverkkoremontti

Aiheeseen liittyviä kokemuksia