Voita arvonnassa aurinkopaneelit tai viemäriremontti omakotitaloosi!

Mitä arviokäynnillä tapahtuu?

Arviokäynti on hyödyllinen, jos olet kiinnostunut aurinkosähköstä tai epäilet kotisi putkiston olevan huonossa kunnossa. Käynnillä asiantuntijamme laskee toiveesi mukaan tarjouksen aurinkosähköjärjestelmälle tai putkiremontille. Putkiremonteista teemme viemäri-, käyttövesi- ja lämpöverkkoremontteja. Arviokäynti on luonnollisesti täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Jos varaat arviokäynnin kampanjaviikon aikana koodilla ”BLACK”, saat 1000 € alennuksen laskettuun tarjoukseen.*

Ennen kuin putkiremonttitarjous lasketaan, asiantuntijamme tekee kotisi putkistolle kuntokartoituksen ammattivälineillä – näin saadaan tietää, onko remontille tarvetta. Jos taas olet kiinnostunut aurinkosähköstä, edustajamme arvioi talosi sopivuuden aurinkosähkön tuottamiseen ja laskee juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä.

Jos sinulla on mitään kysyttävää, hyödynnä oikeassa alakulmassa olevaa chat-nappia, niin autamme mielellämme!

Taloturvan
putkiremontit


 • Asiakastyytyväisyys 98 %
   (Taloustutkimus 2018)

 • Viemäriremontit
   huippulaadukkaasti
   sukittamalla

 • Olemme luotettava
   Uponor KOTI -kumppani:
   käyttövesi- ja lämpöverkko-
   remontit Uponorin laadukkailla
   komposiittiputkilla

Aurinkosähkö-
järjestelmät


   •  Laadukkaat ja luotettavat
      paneelit sekä invertterit


   •  Taloturva Valvomo vahtii
      paneelien tuottoa


   •  Aurinkosähköärjestelmä
      räätälöidään tarpeisiisi


   •  Lue lisää 

Arviokäynnin varaus

Minua kiinnostaa:

*Jotta tarjousta olisi mahdollista hyödyntää, kampanjalomake tulee täyttää ja lähettää kampanja-aikana 23.11.-29.11.2020. Itse arviokäynnin ei tarvitse ajoittua kampanja-ajalle, mutta sen on toteuduttava viimeistään kolmen kuukauden kuluttua lomakkeen täyttöhetkestä. Edun saaminen vaatii kampanjakoodin ”BLACK” ja alentamattoman tarjouksen hinnan tulee olla vähintään 10 000 €. Myös pienempiin urakkatarjouksiin voidaan antaa alennus, mutta sen määrästä on sovittava erikseen Taloturvan edustajan kanssa. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin. Kampanja koskee vain omakotitaloja. Arviokäynneissä voi olla rajoituksia liittyen mm. omakotitalon sijaintiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.